• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Doneer zodat zij hun geld aan zorg kunnen besteden in plaats van energie

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

In Nederland krijgen elk jaar 550 kinderen in de leeftijd tot 18 jaar kanker. Deze kinderen worden behandeld in verschillende centra in Nederland, waar ook het wetenschappelijk onderzoek plaatsvindt. In het Prinses Máxima Centrum worden vanaf 2018 alle kinderen met kanker in Nederland behandeld. Naast de zorg, wordt ook alle research onder één dak gebundeld. Concentratie van zorg en onderzoek in één centrum leidt tot meer genezing met minder (late) bijwerkingen. Het doel is om het genezingspercentage van kinderen met kanker te verhogen van 75% nu naar ruim 90% op termijn.

De getoonde foto's zijn van LIAG architecten en bouwadviseurs.Zonnepanelen

Om alle kinderen met kanker te kunnen behandelen, start begin 2017 de bouw van een nieuw ziekenhuis. De nieuwbouw komt te staan naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis op De Uithof in het Utrecht. Stichting Greencrowd zou het geweldig vinden als crowdfunders samen kunnen zorgen voor de realisatie van een zonnepanelensysteem op het dak van dit nieuwe pand. Het Prinses Máxima Centrum toont daarmee een toekomstgericht, duurzaam gezicht en beperkt haar energielasten structureel. Hierdoor blijven meer financiële middelen beschikbaar voor het onderzoeken en behandelen van kanker.

Doneren, vóór kinderen en tégen kanker

Dit Greencrowd-project heeft als doel zoveel geld als mogelijk op te halen voor het realiseren van deze zonnepaneleninstallatie. Crowdfunders kunnen een donatie doen vanaf € 5,-. Op het dak van het nieuwe Prinses Máxima Centrum is ruimte voor meer dan 1.000 panelen en daarom is het doel om vóór 2017 € 250.000, op te halen. Wij hopen van harte dat jij een mooie bijdrage wilt leveren aan dit project!

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Erik
  Amersfoort

 • Arnaud
  Amsterdam

 • Jorn
  Vianen

 • Anoniem

 • O.
  Arnhem

 • Victor
  Den Haag


Bekijk alle crowdfunders