• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Investeer mee in de bouw van bijna 2 Megawatt aan zonne-energievermogen

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Greenspread heeft de afgelopen jaren een stevige ontwikkelportefeuille aan duurzame-energieprojecten opgebouwd. Projecten bevinden zich in verschillende fases, zoals het haalbaarheidsonderzoek, de vergunningsaanvraag of de SDE+-aanvraag. Andere projecten zijn in aanbouw of gaan binnenkort van start met de aanleg.

Op dit moment bouwt Greenspread meerdere projecten tegelijkertijd. Er worden zonnepanelen geplaatst op de ijsboerderij Middelbroeck in Meerkerk, totaal vermogen 673 kW. Er worden zonnepanelen geplaatst op de boerderij van Maanen in Groenekan, totaal vermogen 990 kW. Er worden ook zonnepanelen geplaatst op de boerderij Weverwijk in Culemborg, totaal vermogen 262 kW. In totaal wordt er dus 1,925 MWp gerealiseerd.

De investering in deze projecten samen bedraagt € 1.505.000,- exclusief BTW en afsluitprovisie. Hiervan wordt 85% geherfinancierd door de ING bank. Het akkoord hierop is vorige week ontvangen en de stukken worden de komende weken afgerond. De projecten zijn reeds in aanbouw. Afhankelijk van de snelheid waarmee de ING faciliteit wordt ingericht, wil Greenspread één of twee keer € 500.000,- ophalen via crowdfunding voor deze projecten.

Omdat de incrowd al heeft aangegeven een half miljoen te willen doen, kan de eerste ronde ook al tot een mljoen worden ingeschreven. Het doelbedrag voor de eerste fase is echter een half miljoen.

Het project functioneert zoals verwacht. De crowdfunders ontvangen rente en aflossing conformd de gemaakte afspraken. Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • H. Kapteijn
  Haarlem

 • Paul
  Eemnes

 • Roel
  Amersfoort

 • Joland
  Arnhem

 • Wendy
  De Meern

 • Corne
  Oss


Bekijk alle crowdfunders

Met 35 deelnemers is het minimale doel van €500.000,- opgehaald.

€ 500.000 € 722.000

Contact

Stichting Greencrowd
Bakkersweg 10
1852 EE Heiloo

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 06 438 70 777
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl