• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Evensnelladen

Evensnelladen richt zich op investeringen in slimme, snelle laadpunten en is een initiatief van Greencrowd Energy.

Heeft u een elektrische of hybride auto? Wilt u deze graag opladen bij uw werk, sportvereniging of supermarkt? Dat kan met Evensnelladen. Vraag nu uw laadpaal, of Evensnelladen-druppel aan!

Slimme laadstations

Evensnelladen maakt gebruik van de slimme laadstations van Chargepoint. De laadpunten van Chargepoint worden ontwikkeld volgens de Europese normen en standaarden (NEN, VDE, IEC) waardoor een veilig gebruik in de openbare ruimte wordt gegarandeerd. De laadpunten zijn vandalismebestendig, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar.

Totaalconcept

De laadpunten van Evensnelladen maken onderdeel uit van een groter geheel dan alleen het leveren van elektriciteit aan hybride of zelfs volledig elektrische auto’s. De laadpunten zijn niet alleen snel maar ook bi-directioneel. Hierdoor kunnen de laadpunten de auto laden maar ook ontladen. Dit laatste doen we uiteraard alleen met toestemming van de berijder. In de nabije omgeving van de laadpunten worden zonnepanelen geplaatst waarmee het totale elektriciteitsverbruik van de laadpunten over een jaar gezien ook duurzaam wordt opgewekt.

Crowdfunding

Evensnelladen biedt berijders en omwonenden via het crowdfundingplatform van Stichting Greencrowd, dat onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de mogelijkheid om mee te participeren in een of meerdere laadpunten. Zij kunnen ervoor kiezen om hun rendement in euro’s uitgekeerd te krijgen of om hun rendement in kilowatturen uitgekeerd te krijgen. In het laatste geval krijgen ze dan een laadpas van Evensnelladen waarmee ze bij onze laadpunten jaarlijks een aantal kilowatturen gratis kunnen laden afhankelijk van de inleg.

De evensnelladen-druppel

Als berijder kunt u een druppel van Evensnelladen aanvragen waarmee u niet alleen bij onze laadpunten kunt laden maar ook bij alle andere openbare laadpunten.

Bent u overtuigd van de voordelen van Evensnelladen? Bekijk de website www.evensnelladen.nl en vraag uw laadpaal of druppel aan! 

Bekijk alle projecten

Contact

Stichting Greencrowd
Bakkersweg 10
1852 EE Heiloo

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 06 438 70 777
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl