• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Doneer om een nieuwe groene generatie neer te zetten!

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Help mee om de kinderen in Houten op de leukste manier te leren over duurzaamheid. Educatief pakket Solly wordt momenteel uitgerold in Nederland. De doelstelling van deze eerste lokale crowdfundingsactie is alle basisscholen in gemeente Houten op leenbasis te voorzien van het educatief pakket Solly. Het duurzaamheidsfonds Houten heeft de helft van het bedrag toegezegd! Help ons om de rest bij elkaar te krijgen om zo de kinderen in Houten een leuke, duurzame start te kunnen geven.

Wat is het educatief pakket Solly?
Het educatief pakket Solly is de leukste manier om kinderen te leren over natuur, techniek en
duurzaamheid. Het is een volledig lespakket voor het basisonderwijs, dat kinderen op een actieve manier de juiste kennis en betrokkenheid mee geeft om de basis te leggen voor energiebewustzijn.  Het bestaat uit speelrobots, digitale accounts, educatieve game, lesmaterialen en een doorlopend verhaal.

Het project functioneert zoals verwacht. De crowdfunders ontvangen rente en aflossing conform de gemaakte afspraken. Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Wilko
  Houten

 • Zwan
  Leeuwarden

 • Rob
  Amsterdam


 • Aalsmeer


 • Gabby
  Houten


Bekijk alle crowdfunders

Er is €8.895,- opgehaald door 0 deelnemer

€ 8.895 € 8.895

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl