• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Draag bij aan een nieuw schoolplein voor de leerlingen van de basisschool

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

De Griftschool in Woudenberg wil heel graag een nieuw schoolplein realiseren voor haar leerlingen. Het huidige plein is zwaar verouderd en moet echt worden opgeknapt.

De Griftschool heeft mooie plannen en wil het plein graag opnieuw inrichten met meerdere speelmogelijkheden voor zowel de onder- als de bovenbouw.

De Griftschool wil een deel van het plein, het voetbalveld en de picknicktafels, al in de meivakantie gerealiseerd hebben zodat de kinderen er in de mooie zomerse dagen nog van kunnen genieten. De investering die hiermee gepaard gaat, bedraagt iets meer dan 19.000,- euro. De Griftschool heeft zelf al 16.000,- maar mist precies de BTW. Dit BTW bedrag willen wij graag voor de Griftschool ophalen!

Verschillende bedrijjven uit het dorp hebben al een toezegging voor sponsoring gedaan en een van de zaken die Greencrowd onder andere heeft aangeboden, is om donaties kostenloos te vergaren voor dit mooie project.

Wanneer het lukt om minimaal 2.700,- euro aan donaties op te halen voor de BTW, legt Stichting Greencrowd er 500,- euro zodat de investering gedaan kan worden.Het nieuwe speelplein

Onderstaande afbeelding geeft een impressie van de gewenste indeling van het nieuwe schoolplen:

Onderstaande afbeelding geeft een impressie van de te plaatsen speeltoestellen en dergelijke:

Stap over naar Qurrent

De Griftschool start meerdere acties om geld in te zamelen voor het nieuwe schoolplein. Eén daarvan is uiteraard deze crowdfundactie maar er lopen er nog veel meer.

De Griftschool heeft Qurrent, het groenste energiebedrijf van Nederland bereid gevonden een aanbieding te maken voor Woudenbergers die de Griftschool een warm hart toedragen. Voor iedereen die via deze link overstapt naar Qurrent, krijgt de Griftschool € 100,- gedoneerd van Qurrent als bijdrage aan het nieuwe schoolplein.

Mocht je op zoek zijn naar een groene energieleverancier die stroom én gas tegen kostprijs levert, stap dan over naar Qurrent en draag bij aan het nieuwe speelplein voor de Griftschool!

Over Qurrent

Energiebedrijven zijn fossiel Fossiele energiebronnen raken op en CO2-uitstoot leidt tot klimaatverandering. Dat weten we allemaal. Toch willen de meeste energiebedrijven je nog steeds zoveel mogelijk grijze stroom en gas verkopen. Dat vinden we niet meer van deze tijd.

Wat je verbruikt, wek je zelf op Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties namen in 2011 het initiatief voor een nieuw soort energiebedrijf: Qurrent. Een landelijke energiecoöperatie die je zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van energie. Verdienen aan je energieverbruik past daar niet bij. We streven dan ook niet naar maximale winst voor onze aandeelhouders. Ons ideaal is dat iedereen net zoveel groene energie opwekt als verbruikt.

Opwekken en besparen is zo geregeld Het opwekken en besparen maken we bij Qurrent zo gemakkelijk mogelijk. We sturen graag iemand bij je langs voor een isolatie-check. Of we helpen je aan zonnepanelen op je dak. En als je dak niet geschikt is, kun je deelnemen in een zonnepark. Of voordelig participeren in een windmolen uit ons windpark. We houden doorlopend collectieve inkoopacties voor grote en kleine opwek- en bespaarproducten. Bekijk onze inkoopactie pagina voor het huidige aanbod. Je kunt ook gewoon kiezen voor groene stroom tegen inkoopprijs. Ook die komt van Nederlandse windmolens. Het is allemaal zo geregeld.

Voor het derde jaar op rij de groenste energie van Nederland Je kunt natuurlijk ook kiezen voor groene stroom en gas tegen inkoopprijs. De stroom komt van Nederlandse windmolens en het gas is altijd CO2-gecompenseerd. Qurrent is voor het derde jaar op rij door Greenpeace, de Consumentenbond, HIVOS, Natuur & Milieu, WISE en WNF verkozen tot groenste stroomleverancier van Nederland!

Doe mee en maak meer mogelijk Bij Qurrent ben je niet alleen maar klant, je bent ook lid van onze coöperatie. Deze investeert in duurzame energieprojecten, zoals ons windpark Hellegatsplein. De opbrengst gaat naar de leden. Naar jou dus. En hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen financieren. Zo wekken we met elkaar steeds meer op. En wordt jouw groene energie nóg voordeliger. Dat is het idee achter Qurrent.

Wil je contact met ons opnemen, kijk dan eens op onze contactpagina

Lees ook over onze geschiedenis.

In twee jaar veel bereikt

Nog maar twee jaar bezig als energiebedrijf, toch hebben we samen met onze leden al heel wat bereikt. En dan praten we niet over winst in euro’s of aandeelhoudersdividend, maar over wat wij nog belangrijker vinden: CO2-besparing, duurzame opwekcapaciteit en ledenaanwas van de coöperatie. Bekijk de infographic hier.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Hansr
  Gouda

 • Robert-Jan
  Ede

 • Jorg
  Leusden

 • Bernadette
  Woudenberg

 • Rianna
  Woudenberg

 • Jw
  Woudenberg


Bekijk alle crowdfunders

Er is €310,- opgehaald door 0 deelnemer

€ 310 € 310
 • ProjectNieuwe energie voor de Griftschool in Woudenberg
 • PlaatsnaamWoudenberg
 • ProvincieUtrecht
 • Start project03 Mar 2017
 • Eind project03 Mar 2018
 • RatingA

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl