• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Crowdfunding van zonnepanelen voor VvE Het Nieuwe Land in Arnhem

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Het Greencrowd-project “Zonnepanelen VvE Het Nieuwe Land” heeft als doel een zonnestroomsysteem op de daken van “VvE Het Nieuwe Land uit Arnhem deels te financieren. VvE-leden, omwonenden en andere geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid in de 209 voorziene zonnepanelen (52,25 kWp) te investeren en zodoende een aantrekkelijk rendement op hun inleg te realiseren.Aanbod voor crowdfunders

Wie in dit Greencrowd-project investeert, kan kiezen tussen een looptijd van 5 of 10 jaar tegen respectievelijk 3% of 5% rente per jaar. Het gaat om investeringen die annuïtair worden afgelost; crowdfunders ontvangen dus jaarlijks naast rente ook een deel van de inleg retour. Het streven is in totaal € 28.375,- te crowdfunden.

Uitgangspunt en randvoorwaarde voor dit project is de toekenning van de participatiesubsidie van de Provincie Gelderland. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het zaak dat minimaal 50 crowdfunders zich aan het project verbinden voor een periode van ten minste 5 jaar en een bedrag van ten minste € 50,-. Wanneer de subsidie niet toegekend wordt, kan dit ertoe leiden dat het project niet gerealiseerd zal worden.

 

Risico's en meer informatie

Stichting Greencrowd heeft dit project risicorating ‘B’ toegekend. Dit betekent dat het een investeringsmogelijkheid met weinig risico’s betreft. Het risico is laag gezien de goede kredietwaardigheid van de projecteigenaar/leningnemer, de uitstekende afloscapaciteit uit het project en de zekerheidsstelling in de vorm van een pandakte op het zonnestroomsysteem.

 

Meer informatie over dit project en de risicoclassificering is te vinden in het informatiememorandum.

Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Benita
  Alphen aan den Rijn

 • Jan
  Alphen aan den Rijn

 • Upaya BV
  Zwolle

 • Hans
  Haren

 • Marjo
  Arnhem

 • Mr Eco
  Nijmegen


Bekijk alle crowdfunders

Er is €28.375,- opgehaald door 54 deelnemers

€ 28.375 € 28.375

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl