• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Minimaal 4% rente met kans op 5% bij mooi weer!

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Bij de EigenWijkse Energiecoöperatie is begin 2014 het idee ontstaan een zonnestroomsysteem op het dak van het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede te realiseren. Gezien de ervaring met exploitatie van zon-PV-projecten is Greenspread bij het project betrokken. Greenspread heeft zorg gedragen voor ontwikkeling van een 42,9 kWp zonnestroomsysteem op de schuine dakdelen van de school. Het Revius Lyceum doet een aanbetaling en Greenspread draagt zorg voor de verdere financiering. Inkomsten voor Greenspread bestaan uit SDE+-subsidie en een vaste vergoeding van het Revius Lyceum voor de beschikbaar gestelde zonnestroom.

Dit systeem wordt begin mei 2015 opgeleverd. Greenspread zal voor een periode van 15 jaar het zonnestroomsysteem exploiteren, waarbij Greenspread per kwartaal een vergoeding ontvangt van het Revius Lyceum voor het beschikbaar stellen van het zonnestroomsysteem.Vaste looptijd en kans op een hoger rendement

Deelname  is mogelijk vanaf € 50. De participatie heeft een annuïtair aflossingsschema en een looptijd van tien jaar, met een minimale rentevergoeding van 4% per jaar. Dit percentage kan oplopen tot 5% per jaar, afhankelijk van de systeemprestaties.

Meer informatie

De risico's voor crowdfunders zijn in dit project beperkt. Details hierover zijn, net als andere informatie, terug te vinden in het informatiememorandum.

Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Jw
  Woudenberg

 • TopZon
  Breda

 • Rien
  Cothen

 • Martine
  Wijk bij Duurstede

 • Inge
  Wijk bij Duurstede

 • Ark
  Cothen


Bekijk alle crowdfunders

Er is €29.200,- opgehaald door 29 deelnemers

€ 29.200 € 29.200

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl