• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

5 jaar 4% rente!

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Stichting Atos wil zonnepanelen plaatsen op het dak van IKC de Regenboog in Bemmel. Stichting Atos wil gebruik maken van crowdfunding om een deel van de investering te financieren.

Dit document gaat in op de plaatsing van de zonnepaneleninstallatie op IKC de Regenboog in Bemmel. Stichting Atos heeft hiervoor opdracht verstrekt aan Tenten Solar en het systeem moet voor de zomer gerealiseerd zijn. Stichting Atos heeft in 2017 een SDE-beschikking (landelijke subsidie) aangevraagd op € 0,108 per kilowattuur en deze ook gekregen.

De totale investering bedraagt ongeveer € 72.000,-. Stichting Atos wil € 20.000,- hiervan crowdfunden en er is een participatiesubsidie toegekend van € 13.866,- door de Provincie Gelderland. De resterende investering wil Stichting Atos met eigen geld financieren.

Stichting Atos kiest ervoor om de crowdfunding door Stichting Greencrowd te laten uitvoeren.

Deelname  is mogelijk vanaf € 100. De participatie heeft een annuïtair aflossingsschema en een looptijd van vijf jaar, met een rentevergoeding van 4% op jaarbasis. Crowdfunders die meedoen kunnen maximaal € 350,- inleggen.

De rente en aflossing worden per kwartaal betaald. Stichting Atos is de lenende partij en staat garant voor de betaling van rente en aflossing. Deelnemen is mogelijk tot en met 31 juli 2019. Het project sluit zodra het is volgeschreven. Stichting Greencrowd behoudt zich het recht voor dit project op een andere datum dan vermeld te sluiten.

Het project functioneert zoals verwacht. De crowdfunders ontvangen rente en aflossing conform de gemaakte afspraken.Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Niek
  Doornenburg

 • Bruno
  Duffel

 • Hilde
  Elst

 • Joris
  Leiden

 • Anoniem
  S

 • Andre
  Amersfoort


Bekijk alle crowdfunders

Er is €17.550,- opgehaald door 57 deelnemers

€ 17.550 € 17.550

Contact

Stichting Greencrowd
Bakkersweg 10
1852 EE Heiloo

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 06 438 70 777
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl