• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

10 jaar 5% rente of 15 jaar 8% rente of een mooie combinatie-aanbieding met Qurrent

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Het doel van dit project is het werven van een deel van de benodigde financiering (€ 170.000,-) voor de realisatie van het 130,05-kWp-zonnestroomsysteem op daken van appartementencomplex AQUAradius in Hoofddorp.

VvE-leden, omwonenden en andere geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid in de 510 voorziene zonnepanelen (130,05 kWp) te investeren en zodoende een aantrekkelijk rendement op hun inleg te realiseren.Aanbod voor crowdfunders

Wie in dit Greencrowd-project investeert, kan kiezen tussen een looptijd van 10 of 15 jaar tegen respectievelijk 5% of 8% rente per jaar.

Het gaat om investeringen die annuïtair worden afgelost; crowdfunders ontvangen dus jaarlijks naast rente ook een deel van de inleg retour. Het streven is in totaal € 170.000,- te crowdfunden.

Wie ervoor kiest om € 250,- in te leggen voor een looptijd tien jaar en een rente van 5% én klant wordt van Qurrent via onze site, krijgt € 100,- van zijn inleg terugbetaald zodra hij of zij naar Qurrent is overgestapt. Snelle overstappers kunnen daardoor een rendement op hun investering maken dat veel hoger ligt dan 5% en zelfs op kan lopen tot  wel 15%.

Risicorating

Stichting Greencrowd heeft dit project risicorating ‘C1’ toegekend. Dit betekent dat het een investeringsmogelijkheid met een gemiddeld risico betreft. Als zekerheden zijn de zonnepaneleninstallatie in onderpand gesteld én de VVE heeft een garantie op de rente en aflossing aan de crowdfunders van het project afgegeven.

Meer informatie over dit project en de risicoclassificering is te vinden in het informatiememorandum.

Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Hans
  Amsterdam

 • Mb
  Zaamslag

 • Marcel
  Alphen aan den Rijn

 • Chris
  Leiderdorp

 • Mulder Bouw en Adviesbureau
  Ede gld

 • Hans
  Hoofddorp


Bekijk alle crowdfunders