• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

15 jaar lang 6% rente met aflossing per kwartaal

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Delft Solar City (www.delftsolarcity.nl) is een samenwerkingsverband tussen onder andere de gemeente Delft, de TU Delft, DUWO en Qurrent. De gemeente Delft wil in 2050 energieneutraal zijn en om dit te bereiken heeft zij met inwoners, bedrijven en instellingen de handen ineen geslagen om de hele stad te voorzien van zonne-energie.

Het zonnepanelenproject op het dak van het studentenappartementencomplex van WoonGoed 2-Duizend aan de Rotterdamseweg is het eerste project dat hier concreet invulling aan geeft waarbij inwoners van de gemeente Delft ervoor kunnen kiezen om de duurzaam opgewekte stroom af te nemen via Qurrent.

De projectbeschrijving gaat in op de realisatie van de zonnepaneleninstallatie op het studentenappartementencomplex in Delft. WoonGoed 2-Duizend heeft hiervoor een SDE-beschikking aangevraagd in november 2014 en deze begin 2015 ook gekregen. De SDE-beschikking is door WoonGoed 2-Duizend overgedragen aan Greencrowd Energy.

De opdracht voor de realisatie van de zonnepanelen is reeds gegeven en deze maand volgt ook de opdracht aan Stedin om de netaansluiting te realiseren. Het is de bedoeling dat de zonnepanelen in juli het dak opgaan en dan ook stroom aan het net gaan leveren.

De rente en aflossing worden per kwartaal betaald. Greencrowd Energy B.V. is de lenende partij en staat garant voor de betaling van rente en aflossing. Zowel de zonnepanelen als het stroomafnamecontract worden verpand aan de crowdfunders.
Deelnemen is mogelijk tot en met 30 juni 2016. Het project sluit zodra het is volgeschreven. Stichting Greencrowd behoudt zich het recht voor dit project op een andere datum dan vermeld te sluiten.

Het project functioneert zoals verwacht. De crowdfunders ontvangen rente en aflossing conform de gemaakte afspraken.Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Adrianus
  Amsterdam

 • Menne
  Haren Gn

 • Rob
  Utrecht

 • Mark
  Arnhem

 • Frank
  Amsterdam

 • Lex
  Vledder


Bekijk alle crowdfunders

Met 42 deelnemers is het minimale doel van €72.500,- opgehaald.

€ 72.500 € 76.000

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl