• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Zelfstroom (ronde 1)

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

Zelfstroom is een nieuwe leverancier van uitsluitend duurzame energie. Zelfstroom ontwikkelt en plaatst hoge kwaliteit zonne-energie-installaties op de daken van particulieren door heel Nederland. Daarnaast levert Zelfstroom de overige groene energie (gas en eventueel stroom) tegen kostprijs. De zonne-energie-installaties van Zelfstroom hebben 10 jaar lang een gegarandeerde opbrengst. De garantie wordt gegeven door de leverancier van de installaties. De klanten van Zelfstroom huren de zonne-energie-installatie voor 10 jaar. Tussentijds kan de klant tegen betaling verhuizen of upgraden.

 

Zelfstroom is voornemens € 80.000 via crowdfunding op te halen. Hiermee wil zij 20 tot 25 zonne-energie-systemen op de daken van particuliere woningeigenaren realiseren via huurconstructies. Deze particulieren betalen de zonne-energie-systemen niet zelf; dat doet Zelfstroom. De gebruikers van de zonne-energie-installaties betalen naast een eenmalige bijdrage maandelijks rente en aflossing aan Zelfstroom. Na 10 jaar heeft de gebruiker de mogelijkheid voor € 25,- per paneel (inclusief BTW) het systeem over te nemen en wordt hij/zij eigenaar van het systeem. Doordat de besparing op de energienota in de meeste gevallen groter is, gaan de bewoners er direct op vooruit, zonder dat zij zelf met de investeringslast worden geconfronteerd.

 

Voor alle duidelijkheid: via deze pagina zoeken wij crowdfunders die willen investeren in de 20-25 zonne-energie-systemen die verhuurd gaan worden via Zelfstroom, en niet de mensen die deze zonnepanelen willen huren.

 

 
Het project is in 2014 gestart. De zonnepanelen zijn geplaatst. De crowdfunders in dit project zijn inmiddels volledig terugbetaald.


Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • C. Kant en JJM Kant - Bras
  Arnhem

 • Marije
  Amsterdam

 • Anne
  Voorburg

 • Maurice
  Geldrop

 • Joke
  Dalem

 • Robert
  Vreeland


Bekijk alle crowdfunders

Er is €37.400,- opgehaald door 21 deelnemers

€ 37.400 € 37.400

Contact

Stichting Greencrowd
Bijlestaal 54
1721PW Broek op Langedijk

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl