• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Financiering zonnepanelen 10 jaar 4%. Uitkering per kwartaal obv annuiteit

Deel deze pagina via:

Helaas, dit project is afgelopen. U kunt niet meer bijdragen.

De gemeente Grave heeft als gemeente een voorbeeldfunctie tegenover haar burgers. Daarom gaat de gemeente haar energievoorziening op zo een duurzaam mogelijk manier realiseren. Dit doet zij onder andere door op het daken van de gemeentewerf en op het wijkgebouw Esterade zonnepanelen te plaatsen.

Op het dak van de gemeentewerf worden binnenkort 506 zonnepanelen geplaatst en op het dak van het wijkgebouw 28 zonnepanelen. Deze 534 zonnepanelen gaan samen naar verwachting bijna 130.000 kWh per jaar produceren.

De totale investering in de zonnepanelen bedraagt naar verwachting € 150.000,-. De gemeente kan deze investering volledig met eigen middelen financieren, maar de gemeente wil graag haar inwoners betrekken en hen mee laten delen in het financieel rendement van de verduurzaming van de gemeentelijke gebouwen.

De gemeente wil € 125.000,- financieren middels crowdfunding. De rest financiert de gemeente met eigen middelen.

De gemeente biedt haar crowdfunders een rente van 1% per kwartaal. Rente en aflossing wordt ieder kwartaal betaald in de vorm van een annuïteit. De looptijd van de financiering bedraagt tien jaar.

Deelname is mogelijk tot en met 30 juni 2017. Het project sluit echter zodra het doelbedrag is opgehaald. Stichting Greencrowd behoudt zich het recht voor dit project op een andere datum dan 30 juni 2017 te sluiten of het crowdfundingaanbod in te trekken. Tenslotte kan een inschrijving zonder opgaaf van redenen geheel of gedeeltelijk worden geweigerd.

Het project functioneert zoals verwacht. De crowdfunders ontvangen rente en aflossing conform de gemaakte afspraken. Helaas, dit project is gesloten. U kunt niet meer bijdragen.

Meest recente deelnemers die het project steunen
 • Jw
  Woudenberg

 • Jan
  Grave

 • Remco
  Grave

 • Harrie
  Escharen

 • Leon
  Grave

 • Anoniem
  Cuijk


Bekijk alle crowdfunders

Er is €125.000,- opgehaald door 34 deelnemers

€ 125.000 € 125.000

Contact

Stichting Greencrowd
Bijlestaal 54
1721PW Broek op Langedijk

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl