• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

SolarCity Den Haag zet de gemeente Den Haag in het zonnetje

05-02-2019

Voor iedere organisatie of organisatiekoepel in de gemeente Den Haag die wil profiteren van de zon, lanceert de gemeente Den Haag in samenwerking met Greenspread het initiatief SolarCity Den Haag

Met SolarCity Den Haag willen de gemeente en Greenspread lokale opwek van duurzame energie stimuleren en zo de energietransitie een impuls geven. Den Haag is de eerste gemeente in Nederland die op deze manier een compleet platform biedt met een online quickscan, directe verzorging van de SDE+-aanvraag (voorjaar 2019) en de mogelijkheid informatiebijeenkomsten bij te wonen. De eerste enthousiaste ondernemers hebben zich al gemeld, waaronder MKB Den Haag, Business Club Ypenburg, Bedrijvenvereniging Haaglanden en Laakhaven. Bent u de volgende?

 

Op de website kunt u gebruikmaken van een quickscan die direct, gratis en vrijblijvend aangeeft wat de energetische en financiële potentie is van zonnepanelen op een specifieke locatie. Is een quickscan voor u niets nieuws onder de zon, of heeft u de online tool op SolarCity Den Haag al gebruikt? Dan kan via de website meteen een aanvraagformulier worden verstuurd waarbij Greenspread het complete traject van de SDE+-aanvraag (voorjaar 2019) verzorgt, inclusief een quickscan of haalbaarheidsonderzoek. In een vervolgtraject kan Greenspread ook kijken of geïnteresseerde bedrijven kunnen worden ontzorgd tijdens de projectontwikkeling en bij het toekomstige asset management.

 

Ook vinden drie gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomsten plaats voor iedereen die meer informatie wil of vragen heeft:

  • 12 februari – van 19:30 tot 21:30 in het ADO-stadion (Haags Kwartier 55, 2491 BM) + aansluitende borrel
  • 13 februari – van 8:00 tot 10:00 in het Mondriaan (Tinwerf 14, 2544 ED) + ontbijt
  • 13 februari – van 16:00 tot 18:00 in het ADO-station (Haags Kwartier 55, 2491 BM) + aansluitende borrel 12 of 13 februari 2019

Via het contactformulier kunt u zich aanmelden. Is het niet mogelijk aanwezig te zijn, maar wilt u wel graag de presentatie ontvangen? Geen probleem! Ook dat kunt u aangeven op het contactformulier. Niet alleen interesse in zon, maar ook in een duurzame warmtevoorziening of led? Ook dan kunt u via de website contact opnemen voor meer informatie.

 

Samen zetten we de gemeente Den Haag in het zonnetje! Meld u via de website van SolarCity Den Haag aan voor één van de informatiebijeenkomsten, doe de online quickscan, vraag een onsite quickscan of haalbaarheidsonderzoek aan of neem zelf een kijkje.Terug naar overzicht