• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

10 gratis quickscans voor ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk

14-08-2019 '} {seo_descr}

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) hebben samen het initiatief genomen om meer zonnepanelen op bedrijfsdaken in Bodegraven-Reeuwijk te krijgen.

De gemeente en OPBR organiseren daarom op 16 september een symposium voor ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk. Het symposium wordt gehouden bij Edelman B.V. aan de Schinkeldijk 56 in Reeuwijk. Aanmelden voor dit symposium kan via [email protected].

In aanvulling en vooruitlopend op het symposium, kunnen ondernemers een quickscan of haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren door Greenspread. Greenspread is door de gemeente en OPBR geselecteerd als onafhankelijk adviseur. Greenspread kan de bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk begeleiden en ontzorgen. Greenspread doet dit voor het gehele traject van technische en financiële haalbaarheid tot en met monitoring van de gerealiseerde systemen.

Voorbeelden van een quickscan en een haalbaarheidsonderzoek en meer informatie over Zon op bedrijfsdaken Bodegraven-Reeuwijk is te vinden op www.zobr.nl

De tien eerste ondernemers die zich melden voor een quickscan kunnen deze zomer op kosten van de gemeente en OPBR een quickscan laten uitvoeren. Anderen profiteren tijdelijk van 50 euro korting. De quickscan, die normaliter 250 euro kost, geeft inzicht in de te verwachten investering en, vooral, het rendement en de terugverdientijd. Het aanvragen van SDE+ in de najaarsronde van 2019 is bij deze prijs inbegrepen.

Lees hier ook een bijdrage in het Quartaal Magazine van OPBR over dit initiatief.Terug naar overzicht