• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Nieuwe vacatures bij Greenspread: werk mee aan de verduurzaming van Nederland!

06-02-2020 '} {seo_descr}

Bij Greenspread werken wij elke dag met een bevlogen team aan de verduurzaming van Nederland. Dit doen wij momenteel met 18 collega’s vanuit ons kantoor in Woudenberg.

Wij zijn in een breed spectrum actief. Zo werken wij aan energiebesparingsprojecten, energie producerende projecten en projecten waar duurzame energie mee wordt opgeslagen. Wij adviseren onze klanten en helpen hen bij het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie. Greenspread is een kennisorganisatie pur sang en tegelijkertijd zijn wij pragmatisch en resultaatgericht. 

Er is nog veel werk te verzetten en ons team groeit hard. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s! Wil jij duurzame energieoplossingen mogelijk, betaalbaar en toegankelijk maken? Help jij Nederland een stuk schoner en groener te maken? Bekijk onze vacatures!

Vacature Projectmanager Duurzame Energie

Als Projectmanager Duurzame Energie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van duurzame-energie-projecten. Dat zijn projecten met systemen die Greenspread zelf in eigendom heeft, maar ook projecten van opdrachtgevers. In dat laatste geval ondersteun je de opdrachtgever bij het haalbaarheidsonderzoek, ontwerp, de aanbesteding, de bouw en exploitatie van de projecten. Lees hier meer over deze vacature.

Vacature Projectmanager Hernieuwbare Warmte

Als Projectmanager Hernieuwbare Warmte ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van duurzame warmteprojecten (zowel individuele als collectieve warmtesystemen). Dat zijn projecten die Greenspread zelf exploiteert, maar ook projecten van opdrachtgevers. In dat laatste geval ondersteun je de opdrachtgever bij het ontwerp, de aanbesteding, de aanleg en exploitatie van de systemen. Lees hier meer over deze vacature.

Vacature Adviseur Verduurzaming Vastgoed

Als Adviseur Verduurzaming Vastgoed heb je verstand van het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Je weet als geen ander aan welke wettelijke verplichtingen gemeenten, bedrijven en organisaties de komende jaren moeten voldoen. Je hebt kennis van duurzame-energiesystemen en ondersteunt zowel de projectmanager als de opdrachtgever. Lees hier meer over deze vacature.

Vacature Officemanager met administratieve skills

In jouw rol als Officemanager ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve ondersteuning van de gehele organisatie. Je houdt je bezig met verschillende werkzaamheden. Je beschikt over sterke secretariële vaardigheden. Voor onze organisatie, klanten en relaties ben jij het eerste aanspreekpunt. Inkomende telefonisch oproepen en mail handel jij zorgvuldig af. Jij plant en organiseert afspraken, meetings en bijeenkomsten. Lees hier meer over deze vacature.

 

Bekijk hier het overzicht van alle vacatures.Terug naar overzicht