• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Greenspread biedt ondernemers zonnige financiering in donkere tijden

19-03-2020 '} {seo_descr}

Greenspread biedt duurzame ondernemers die worden getroffen door de gevolgen van het Coronavirus per direct een financiële oplossing.

De oplossing is dat Greenspread de zonnepaneleninstallatie overneemt van de ondernemer tegen een marktconforme vergoeding. Deze vergoeding wordt direct overgemaakt nadat de contracten zijn getekend. Hierdoor kunnen ondernemers snel over het geld beschikken. Ondernemers kunnen ervoor kiezen de zonnepanelen terug te leasen of de stroom in te laten voeden op het net. In beide gevallen valt de energienota gegarandeerd lager uit in vergelijking met de situatie waarin de ondernemer géén zonnepanelen op zijn dak zou hebben.

Greenspread ontwikkelt en exploiteert duurzame-energieprojecten en adviseert hier ook over. De in Woudenberg gevestigde onderneming, opgericht in 2010, heeft inmiddels honderden projecten gerealiseerd.

Dankzij haar jarenlange ervaring met het structureren en financieren van duurzame-energieprojecten, is Greenspread erin geslaagd snel een financieel product te ontwikkelen om ondernemers met zonnepanelen op hun dak de helpende hand te bieden.

Greenspread heeft een analyse uitgevoerd op de projecten die de laatste jaren zijn gerealiseerd met SDE+. Wanneer circa 10% van de ondernemers met zonnepanelen van het aanbod gebruikmaakt, brengt Greenspread op deze manier zestig tot zeventig miljoen euro aan liquiditeit terug in de markt.

Ondernemers kunnen de regeling inzien en zich aanmelden via https://www.greenspread.nl/overname-zonnepanelen/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Willem Zwang van Greenspread, via +31 652083046 of [email protected].

Over Greenspread

De onderneming (opgericht in 2010) heeft inmiddels honderden duurzame-energie-projecten gerealiseerd en is een van de meest bekende duurzame-energie-adviseurs van Nederland. Greenspread richt zich op de ontwikkeling van duurzame-energie-projecten en adviseert hier ook over. Greenspread kan het gehele traject van technisch en financiële haalbaarheid, ontwerp, financiering, voorbereiding, installatie en beheer voor haar rekening nemen. Het belang van de klant staat hierbij voorop. Zij ontzorgt hiermee haar klanten volledig terwijl diezelfde klanten direct een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de samenleving. Greenspread is gevestigd in Woudenberg en telt 15 medewerkers.

Over NPM Capital

NPM Capital investeert in middelgrote ondernemingen in de Benelux. Deze bedrijven worden ondersteund om de volgende groeifase van hun ontwikkeling te realiseren. NPM Capital, met SHV als enige aandeelhouder, beschikt over voldoende kapitaal om een flexibele en in het algemeen lange investeringshorizon te hanteren. NPM Capital heeft thans een portfolio van 27 deelnemingen (zowel meerderheids- als minderheidsdeelnemingen, waaronder groeikapitaal) en focust zich in toenemende mate op de volgende thema’s van de toekomst: The Future of Energy, Everything is Digital, Feeding the World en Healthy Life.Terug naar overzicht