• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Advies

De medewerkers van Greencrowd hebben vele jaren ervaring in de energiemarkt met het ontwikkelen, realiseren, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Ervaring die zij zelf, in de praktijk hebben opgedaan. Hierdoor hebben zij zelf aan den lijve ondervonden wat de risico’s zijn in de verschillende fases die duurzame-energie-projecten doorlopen tot en met het moment dat ze daadwerkelijk in exploitatie zijn. We hebben in de praktijk ondervonden wat er allemaal bij komt kijken om projecten gefinancierd te krijgen en wat de doorlooptijden zijn bij subsidieloketten, de belastingdienst, private investeerders en bij banken en fondsen. Ons netwerk binnen zowel de energie- als de financiële sector is groot en de lijntjes zijn erg kort.

Onze kennis en ervaring in combinatie met ons netwerk is, soms letterlijk, goud waard en brengen wij graag te gelde door u te ondersteunen bij het rendabel ontwikkelen, financieren en exploiteren van uw eigen duurzame-energie-project.

Instant consulting
Onze aanpak verschilt wezenlijk van de traditionele advies- en ingenieursbureaus die zich vooral bezighouden met het schrijven van rapporten. Wij behandelen iedere casus als een project waarin we zelf gaan investeren en doen geen aannames op basis van kentallen maar vragen meteen offertes op bij leveranciers met relevante ervaring. We doen geen aannames over energieprijsontwikkelingen op basis van gemiddelde prijsontwikkelingen van de afgelopen tien jaar maar op basis van gepubliceerde forward prijzen en houden rekening met ontwikkelingen op het gebied van grenscapaciteit, productiecapaciteit en nationaal en Europees en zelfs mondiaal energiebeleid. We brengen concrete risico’s in beeld inclusief maatregelen hoe deze te mitigeren.

We werken met vaste prijzen waardoor u op voorhand precies weet waar u aan toe bent.

Bekijk alle projecten

Contact

Stichting Greencrowd
Bakkersweg 10
1852 EE Heiloo

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 06 438 70 777
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl