• Stichting Greencrowd adviseert crowdfunders een verantwoord deel van het vermogen in te leggen. Ook raden wij aan uw vermogen over verschillende leningen te spreiden.

Woudenberg zet volgende stap in verduurzaming

21 jul 2017

Duurzaam omgaan met het milieu is een sterk punt van de inwoners uit Woudenberg. Naast zonnepanelen op openbare ruimtes, zijn er nu ook slimme en snelle laadpalen te vinden in het dorp. Elektrische rijders kunnen vanaf deze week op vijf locaties in Woudenberg hun auto opladen met de laadpalen van Evensnelladen.  

Op de volgende plekken zijn laadpalen geplaatst:

  • ’t Schilt 4
  • John F. Kennedylaan 114
  • Prins Bernhardstraat
  • Schans
  • Parklaan 1 – is op dit moment nog niet aangesloten en kan nog niet worden gebruikt

Slim en snelDe laadpalen van Evensnelladen hebben het grote voordeel is dat de palen slim én snel zijn. Hierdoor kunnen rijders die daarvoor, middels een specifiek abonnement, kiezen sneller of juist langzamer worden geladen al naar gelang het aanbod van lokale duurzame-energieproductie of de prijzen op de energiemarkt. Via de app kunnen de berijders aangeven wanneer ze weer gaan rijden en de accu vol moet zijn. Vervolgens wordt er gekeken op welke momenten bespaard kan worden. De besparing heeft geen invloed op de tijd dat de accu vol is, dat bepaalt de rijder. Uiteraard kan iedereen, ook zonder abonnement, duurzaam opgewekte elektriciteit laden. De stroom voor de laadpalen is afkomstig van het windpark in Hellegatsplein of het zonnepark in Delft en wordt door Qurrent, het groenste energiebedrijf van Nederland, geleverd. Wanneer de zonnepanelen op het Cultuurhuis in Woudenberg worden geplaatst, gaan deze als primaire bron de stroom voor de laadpalen leveren. 

Voordeel en winactie De inwoners van Woudenberg krijgen een voordeel voor het gebruik van de laadpalen. Ieder die een Evensnelladen-druppel aanvraagt, krijgt korting op zowel het start- áls het laadtarief.  Met de Evensnelladen-druppel kun je de auto op alle openbare laadpalen laden. 

Wie één van onze laadpalen spot, kan kans maken op een tegoedbon van de plaatselijke ijssalon Riva. Om deze te kunnen winnen, moet je een originele foto maken met de laadpaal en deze onder het bericht van de winactie op Facebook, Twitter of LinkedIn zetten.  

Geïnteresseerd in een laadpaal in jouw omgeving? Op de website www.evensnelladen.nl is meer informatie te vinden over de mogelijkheden.« Vorig nieuwsbericht Terug naar overzicht Volgend nieuwsbericht »
Inschrijven nieuwsbrief Bekijk alle projecten

Contact

Stichting Greencrowd
Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

KVK: 55527183
BTW: NL8517.51.659.B01

T: 085 - 040 2585
E: [email protected]
W: www.greencrowd.nl